Oppsummering av VKT – Kopervik

41 spillere stilte til årets siste Vestkysttour i Kopervik. I forkant var værmeldingen i det begredelige slaget, men vi var veldig heldig med været. Litt regn i starten av runde 1, ellers så var det opphold med litt glimt av sol.

I Open var det Yngve Mæland som stakk av med seieren. Han spilte to runder som er rated over 1000(uoffisielt 1017 & 1018). Sindre stakk av med 2.plassen og Tore Andre Eriksen tok 3.plassen.

I dame-klassen stilte det kun 2 kvinner. Hannah Hugosson stakk av med seieren og Marita Vea fikk 2.plassen.

I master-klassen var det litt mer spenning i hvem som stakk av med seieren. Det måtte et omspill mellom Atle Svandal og Luis Garcia del Moral på hull 1. Her var det Atle som trakk det lengste strået. Freddy Haugen fikk 3.plassen.

Amatør-klassen ble vunnet av Anders Beckwith kun 2 kast fremfor Stian Glærum. Eivind Wengaard fikk 3.plassen.

I junior-klassen var det Henrik Østebø som stakk av med seieren fremfor Eskel Bårdsen. 3.plassen gikk til Marius Bårdsen.

Vi gratulerer alle spillerne med fine pallplasser.

Det ble avholdt en CTP-konkurranse på hull #1 som Ole Andre Vik vant og en Longest Put på hull #9 som Magnus Moseng vant.

Det var 3 hull som spilte som de enkleste på denne turneringen. Hull #3-6-15 spilte alle på 0,2 over par.

Det fryktede hull #4 ble ikke det vanskeligste hullet denne dagen. Hull #7 var dagens vanskeligste som spilte nøyaktig 1 over par. Hull #4 spilte som det 3.vanskeligste hullet på 0,8 over par.

Vi vil takke Aceshop som stilte med diverse premier til turneringen. Vil også takke Kiwi Ølensvåg, med sponsing av drikke og frukt.

Setter stor pris på om dere tar et par min til en liten spørreundersøkelse. Vi i KDGK er helt ny når det kommer til arrangering av en sanksjonert turnering og derfor ønsker vi tilbakemelding. Undersøkelsen er anonym.