Ukesgolf 2019 – Året for rekorder

Vi gratulerer Sindre Skippervik med seieren i Open som var 31 poeng over Tor-Johnny Eikemo. I amatørklassen vant Ole Andre Vik med 90 poeng ned til Rune Hultgreen. I Juniorklassen var det Marius Didriksen som vant med 68 poeng ned til 2.plassen.

Ukesgolfen i år har vært året for rekorder. Når vi startet med faste ukesgolfer i 2018 så hadde vi et snitt på ca 7stk hver uke. I år har snittet vært på ca 19stk!!!

I 2018 hadde vi 28 forskjellige deltagere gjennom vår/sommeren. I år har vi vært 107 forskjellige deltagere som har vært med.

Rekorden kom i runde 16 da vi var 32stk som stilte til start. Det laveste vi har vært er 9stk i runde 13(dårlig vær). I 2018 hadde vi rekord på 15 som stilte til ordinær ukesgolf.

Vi har i løpet av 2019 fått en ny offisiell banerekord. Sindre Skippervik spilte den 23.04 en -12 runde. Han slo sin forrige rekord med 2 kast.

I 25 av 27 runder så hadde vi en CTP-konkurranse. De to andre rundene så kjørte vi en Longest Put og en lavest score. Her er en tabell over årets CTP-vinnere

Litt statistikk fra året som har vært.

• Vi har totalt hatt 10 Eagler under årets ukesgolfer.
Spiller Hull
Sindre 3×10 & 2×12
Joachim 10
David 10
Tor-Johnny 9&10
Tore 10

Sammenhengen her er at 9 av disse kommer fra Open-klassen. Tore Ådland fikk Eagle på hull #10. Han var den eneste amatøren som har fått Eagle under årets ukesgolf

• Vi har hatt totalt 571 birdier i løpet av ukesgolfen.