Hjelp oss å vise banen på sitt beste

Stor pågang på banen for tiden. Dette er veldig positivt, men vi ser at enkelte ikke har lært vanlig høflighet. Søppel på banen er dessverre blitt et problem. Det er ikke bare diskgolfere som går i løypene våre og inntrykket deres av oss blir ikke bra om det ligger søppel overalt.
Vi er klar over at dette er et mindretall som ikke bryr seg, men dette omfatter hele miljøet. Det er ikke kjekt å vise banen til nybegynnere eller gjester når det henger ølbokser på trær eller annet søppel i fairwayen.

Søppeldunker finner du:
– Parkeringsplassen
– Hundeparken
– Steinbroen ved hull 1.
– Hull 9(kan brukes etter hull 12)
– Hull 10

Tenker at når en har hatt brusflasken i sekken/baggen til hull 18 så burde det være en smal sak å ta den med til steinbroen.

Styret