Oppsummering Ukesgolf #3

21 spillere stilte til gårsdagens ukesgolf i det fine været. Som er foreløpig rekord for årets ukesgolf. Etter runden ble bag-taggene delt ut på nytt etter hvordan runden gikk. Her er det fortsatt mulighet å kjøpe(kun medlemmer) seg inn i denne uhøytidelige, men prestisjetunge konkurransen.

Open:
4 spillere stilte i Open der avgjørelsen på 2 og 3 plassen kom sent og det skilte kun 1 kast når avgjørelsen kom. Høydepunkt fra denne klassen var Håkon Kristoffersen sin Turkey på 4-6 og Kjell Elias Kristoffersen sin birdie fra rett over 20m på hull 18. Totalt stod denne klassen for 16 birdier under dagens runde. Enkleste hullet var hull #2 som spilte 0.5 under par og det vanskeligste var hull #14 som spilte 0.8 over par.
Seierspallen i Open var:
1 – Kjell Elias Kristoffersen(-4)
2 – Joachim Riisdal(0)
3 – Håkon Kristoffersen(+1)

Amatør:
Totalt 11 spillere i denne klassen i går. 4stk som stilte til sin første ukesgolf. Espen Knarvik og Eskel Bårdsen var de eneste under +10 på gårsdagens runde. Deretter skiller det 5 poeng mellom 3 og 8 plassen(2stk på delt 3 og 2stk på delt 5). Totalt stod denne klassen for 10 birdier. Enkleste hullet var hull #2 som spilte 0.1 over par og det vanskeligste var hull #4 som spilte 1.8 over par.
Seierspallen for Amatør var:
1 – Espen Knarvik(7)
2 – Eskel Bårdsen(9)
3 – Bård Wannberg & Ole Andre Vik(11)

Junior:
Kun Sebastian Ådnanes stilte i Junior-klassen og spilte en solid +17 runde. Høydepunktet for Sebastian var birdie på hull #6.

Master:
5stk stilte i Master-klassen. En veldig jevn klasse, også her ble det avgjort ganske sent i runden. 4 poeng skilte 1 og 4 plassen under gårsdagens ukesgolf. Totalt stod denne klassen for 5 birdier. Enkleste hullet var hull #2 som spilte på par og det vanskeligste hullet var hull #4 som spilte 3 over par.