Oppsummering Ukesgolf #6 – En historisk runde

Hele 27stk stilte til dagens runde. Under gårsdagens runde så var også myggen/knotten ute på jakt noe som til tider var EKSTREMT irriterende, men alt i alt en varm og fin diskgolfkveld.

Open:
11stk stilte til dagens runde som er første gang på lenge at det var flere i Open enn Amatør. Denne klassen har de tidligere rundene vært veldig jevne og dette fortsatte igår. 1-4 plassen så skiller det 3 kast. Høydepunktene for denne klassen var Nikolai Vølstad(12-13-14-15) og David Vea(4-5-6-7) som hadde 4 birdier på rad. Tor Johnny Eikemo hadde en også sterk runde med kun en bogey på #18 og en ellers feilfri runde på -5. Dette gav han også bag-tag #1.
Det enkleste hullet i denne klassen var hull #10 som spilte 0.5 under par. Det vanskeligste var hull #4 som spilte 1 over par.
Seierspallen:
1 – Tor-Johnny Eikemo(-5)
2 – Sindre Skippervik & Nikolai Vølstad(-3)
3 – David Vea & Yngve Mæland

Albatross:
Sindre Skippervik klarte det utrolige på hull #10. Han traff kurven på sitt andre kast. Han kan da plasseres i Albatross-klubben sammen med blant annet Philo Bratwaite(YouTube) og Nikko Locastro(YouTube). Dette er midlertidig ikke første gang for i 2019 så fikk Remi Kvalvik(SDGK) albatross på det samme hullet.
Hovedpersonen selv skriver:
«Heiv ein leopard 3 fra tee i ein liten hyze som flippa opp og holdt bort te mando treet. Så landa an 10-20 meter inn te venstre i åpningen. Heiv ein Nova i ein rolig hyze i den høyre tunnelen så traff rett i kjettingane på korgå og blei liggande.»

Amatør:
10stk stilte til gårsdagens runde. Det ble til slutt delt 1.plass mellom Espen Knarvik og Ole Andre Vik som spilte en +5 runde. 4 kast ned til 2.plassen og 5 kast til 3.plassen. Høydepunktet her må vell være at hull #4 for første gang på en stund ikke var det vanskeligste. Den æren gikk til hull #7 som spilte 1.6 over par. Det enkleste var hull #3 som spilte på par.
Seierspallen:
1 – Espen Knarvik & Ole Andre Vik(+5)
2- Eskel Bårdsen(+9)
3 – Morten Vaage(+10)

Junior:
Sebastian Ådnanes stilte atter en gang alene i junior. Spilte en bra +23 runde.

Master:
5stk stilte i denne klassen igår. Her var det jevnt mellom 1-3.plassen der kun 4 kast skilte disse. Enkleste hullet igår var hull #6 som spilte 0.2 under par. Dagens vanskeligste var hull #14 som spilte 2 over par.
Seierspallen:
1 – Nils Erik Kraft(+9)
2- Ali özel(+12)
3 – Svein Ådnanes(+13)

Totalt:
Letteste hull: #3 som spilte på par.
Vanskeligst hull: #4 som spilte 1.2 over par.
Antall birdie: 67(O=49, A=12, M=6)
Antall par: 245