Oppsummering Ukesgolf #13 – Nesten ny deltagerrekord!

Hele 32 deltagere stilte til tirsdagens ukesgolf. Deltagerrekorden på en runde som er arrangert av klubben er på 33 deltagere(forrige helgs Karmøy Cup). Deltagerne spilte i fantastisk sommervær, men med en liten vind som bød på et par utfordringer.

Open:
10stk stilte i denne klassen på tirsdag. Her var det to spillere som knivet om seieren. Til slutt var det Håkon Kristoffersen som vant med to kast ned til Joachim Riisdal. Sistnevnte måtte ha en eagle på hull 4 for å utligne, men dessverre for Joachim så endte det med par på dette hullet.
Enkleste hullet: #8 som spilte 0.3 under par.
Vanskeligste hull: #7 som spilte 2.2 over par.
Seierspallen:
1 – Håkon Kristoffersen
2 – Joachim Riisdal
3 – Didrik Fjeld Elset

Amatør:
16stk stilte under tirsdagens ukesgolf. Her var Eskel Bårdsen i en klasse for seg selv og vant med 6 kast ned til Morten Vaage og Ole Andre Vik.
Enkleste hull: #8 som spilte 0.1 over par.
Vanskeligste hull: #7 som spilte 2 over par.
1 – Eskel Bårdsen
2 – Morten Vaage & Ole Andre Vik
3 – Pål Bjørhovde

Junior:
Her var det kun 2stk som stilte. Sebastian Ådnanes vant over Jon Lindanger. Sebastian spilte en stabil og god +17 runde.

Master:
4stk stilte til tirsdagens ukesgolf. Her var det Svein Ådnanes som stakk av med seieren. Han vant med 5 kast ned til Ali özel. Terje Arvid Bårdsen stakk av med den siste pallplassen.
Enkleste hull: #1 som spilte på par.
Vanskeligste hull: #7 som spilte 2.6 over par.

Totalt:
Enkelste hull: #8 som spilte på par.
Vanskeligste hull: #7 som spilte 2.3 over par.
Minst birdier: 8 hull som ikke fikk birdier under denne runden(2-3-7-10-11-14-15-19)