Oppsummering Karmøy Cup #4 – Pokalene har fått nye midlertidige hjem

27stk stilte til start under årets siste runde av Karmøy Cup. Sol og bittelitt vind var forholdene som ventet spillerne. Vi har vært heldige i hele sommer/høst med været på Karmøy Cupene, dermed har vi fått spilt 22-hullsbanen de fleste rundene(Runde 1 ble spilt på gamle 20-hullsbanen).

Dette formatet skulle i utgangspunktet starte en del tidligere enn det som ble realiteten. Dermed ble det bestemt at 3 av 4 rundene skulle telle sammenlagt. Dermed var det konkurranse i 3 av de 4 klassene.

OPEN

9stk stilte i denne klassen under årets siste runde. Her var det Sindre Skippervik som startet best, med David Vea rett bak. David gikk så forbi Sindre og tangerte banerekorden(22-hulls layouten) med en -4 runde. Sindre spilte en -2 runde som gav han en andreplass. Håkon Kristoffersen var sistemann på pallen med en 0 runde.

Letteste hull: #18 som spilte 0.2 under par
Vanskeligste hull: #7 som spilte 1,3 over par

Med seier i 3 av 4 runder så var det David Vea som stakk av med sammenlagtseieren i Open.

Amatør

11stk stilte til start under runden. Her var det Rune Lindanger som spilte en solid +7 runde som førte til at han vant dagens runde. Ole Herman Lønning var kun 2 kast bak Rune og Ole Andre Vik var to kast bak Ole Herman igjen.

Letteste hull: #17 som spilte 0.1 over par
Vanskeligste hull: #7 som spilte 2.4 over par

For at Ole Andre Vik skulle stikke av med sammenlagtseieren så måtte han ha en 3.plass eller bedre. Dette klarte han og fikk dermed pokalen hjem.

Junior

Sebastian Ådnanes stilte i ensom majestet under runden. Han spilte derimot en veldig god +14 runde. Dette hadde gitt han en 4.plass i Amatør-klassen og 2.plass i Master.
Han fikk også pokalen med seg hjem.

Master(døpt om til Old Boys fra og med nå)

Her var det knyttet mest spenning til i forkant av runden. Svein Ådnanes, Ali özel og Sverre Amlie stod på eksakt samme score sammenlagt. Dermed var det seier som skulle til for å få pokalen med seg hjem. Svein og Ali spilte begge på +7 og stakk dermed av med seieren. Jens Meyer-Olsen spilte inn til en 3.plass.
Letteste hull: #1 som spilte på par
Vanskeligste hull: #7 som spilte 2,3 over par

Siden Svein og Ali låg helt likt før runden og spilte begge inn samme score, ble det bestemt at play-off skulle til. Ali trakk seg før play-offen og dermed gikk pokalen til Svein.

Planen for resten av året:
– Skogsgolf(mer info kommer i løpet av uken)
– Flexer med diverse begrensninger
– Doubles(både random doubles og valgfritt lag.)
– Sunday Funday( bag-switch, putter – midrange- driver challenge)