Skogsgolf – Ny type søndagsgolf

De siste årene har vi kun kjørt fellestart på søndagsgolfene. Dette blir det en liten forandring på fra og med i år. Det vil fortsatt være på søndager, men du velger selv når du vil spille. Det blir en fellestart der vi starter kl 11:00. Om du ikke har mulighet å være med på fellesstarten, men har mulighet et par timer senere så har du mulighet å spille da også. Det betyr at vi kjører en fellestart og flex på samme dag.


Om du velger flex-start så blir dette minst en halvtime etter at fellesstarten er startet. På flexen så ser vi helst at det er minimum 2stk på gruppen.

Vi veksler mellom 18- og 22-hullsbanen. Om været er mindre bra så spilles det på 18-hullsbanen.

Når vinteren kommer så blir det arrangert så lenge det er forsvarlig med tanke på glatte teepader og eventuelt dårlig vær. Om det skal ha seg slik at Kong Vinter bringer oss snø så vil det IKKE bli arrangert noe form for ukesgolf.

Sunday Funday – Blir heller Saturday Funday

Skogsgolf vil gå sin gang hver søndag frem til våren. Dermed vil det ikke være plass til andre ting på søndagen.
Dermed kjører vi heller litt andre konkurranser på lørdager. Dette er litt mer spesielle konkurranser som kanskje fører til en større utfordring enn en er komfortabel med. I utgangspunktet vil dette foregå en gang i måneden, men om dette blir veldig populært så kan vi se på å gjøre dette hyppigere. Dette kan være:
– Bag-Switch(fellesstart)
– Random Doubles(fellesstart)
– Doubles – fritt valg av partner(flex & fellesstart – minimum 2 grupper som går ilag)
– Putter-Challenge(fellesstart & flex)
– Midrange – Challenge(fellesstart & flex)
– Driver – Challenge(fellesstart & flex)