2 nye – 3 totalt

Fra og med i år så har klubben 3 medlemmer som er sponset. En av disse har allerede vært sponset i et par år, men to av disse er helt nye.

Sindre Skippervik – Team Aceshop


Sindre har allerede vært sponset av Aceshop et par år. Dette fortsetter også i 2021. Sindre kan kaste en mixed-bag.
Sindre er født og oppvokst i Vika, Bømlo. Han bor idag i Haugesund og jobber i Ølen. Han har den offisielle banerekorden på den gamle 20-hullsbanen og fikk nå i romjulen banerekord på den nye layouten. Han er kjent for å være en habil kaster av Innova Nova og er en stabil putter innfor 15m.

Team Aceshop styres butikken Aceshop som ligger sentralt rett ved siden av Sandnes Disgolf Park. De aller fleste på Haugalandet har et forhold til Aceshop, enten på nett eller fysisk butikk

Eskel Bårdsen & David Vea – Prodigy Street Team


Fra og med i år så har Eskel og David fått plass på det ny oppstartede norske Street Team til Prodigy(veletablert internasjonalt). Dette innebærer at disse to KUN har lov å kaste Prodigy disker.

Eskel er født og oppvokst i Veavågen. I en alder på 15 år så har han allerede vist seg frem både på VKT der han vant junior-klassen sammenlagt og NM med et bra resultat. De 3 VKT turneringene han deltok på vant han med ganske klar margin. Lokalt så spiller Eskel i toppen av Open-klassen Eskel har også vært medlem i styret i 1 år.

David er også født og oppvokst i Veavågen. Han har siden 2018 vært styreleder for klubben. Han har et brennende engasjement for å lære ifra seg og rekruttering. Han er godt kjent i klubben for sin habile forehand. Hans beste resultat er en 11.plass under NC Sandes 2019. Han jobber som lærer på Danielsen Ungdomsskole.

Prodigy Street Team Norge driftes av DGshop som ligger i Tønsberg. De distribuerer Prodigy i Norge, men de har også det aller meste innen diskgolf. Eierne er Tommy Steingrimsen og Lykke Lorentzen(2x Norgesmester). Begge disse er på Tournament Team til Prodigy.
Tournament Team er hvor en finner de beste spillerne til Prodigy. Her finner du også spillere som Kevin Jones, Chris Dickerson, Seppo Paju, Catrina Allen osv.