Oppsummering av Nissecup 2020-2021

I dag var siste mulighet til å spille den beste runden totalt og samtidig være vinner av Nissecup 2020-2021. Totalt har vi hatt 92 deltagere som har spilt en eller flere runder. De aller fleste spilte fellesstartene, men flere utnyttet muligheten til å starte tidligere eller senere.

VELDIG GOD NISSE(OPEN)

Totalt var det 24stk som spilte en eller flere runder under Nissecupen. Lenge så det ut som det var Håkon Kristoffersen med sin -1 runde som skulle stikke av med seieren, men den 30.desember så spilte Sindre Skippervik en runde på -6. Dette er den nye banerekorden til denne layouten. Ingen klarte å matche eller spille en bedre runde enn dette og Sindre vinner dermed Nissecup i denne klassen.

GOD NISSE(AMATØR)

Totalt var det hele 40stk som spilte en eller flere runder. Her var det litt jevnere i toppen, men til slutt så var det to deltagere det stod imellom. Henrik Salvesen og Morten Vaage spilte begge en +6 runde på 1.nyttårsdag. Begge disse to vil få en T-skjorte.

NISSEBARN(JUNIOR)

Her var det 4stk som spilte en eller flere runder. Her var det Sebastian Ådnanes som vant med en runde på +11.

NISSEFAR(MASTER)

Gamlingene har virkelig vært aktive under jule- og nyttårsfeiringen. Totalt var det 21 spillere som var ute å spilte en runde eller flere og dette uten bruk av krykker eller rullator.
Her kom avgjørelsen på under dagens og siste runde i cupen. Frem til idag så var det en tredelt ledelse, men Ali özel spilte idag en +5 runde og stakk dermed av med seieren.

Litt statistikk

Enkleste hull: #8 som spilte 0.3 over par.
Vanskeligste hull: #7 som spilte 2 over par.
Flest birdie: #4 som hadde 27 birde.
Minst/Ingen birdie: #7 og #19 som hadde ingen birdier.
Flest par: Hull #13 som hadde hele 92 birdier.