Haugalandet Only – Kopervik & Blikshavn

Sesongens første PDGA-sanksjonerte turneringer ble avholdt i helgen. Dette var en lavterskel turnering der det eneste kravet var rett og slett at en har bosted en eller annen plass på Haugalandet. Lørdagen spilte vi i Kopervik og søndag spilte vi på Blikshavn.

Kopervik

I et skikkelig regnvær så stilte 34stk til start. Heldigvis lysnet det i løpet av runde 2 og vi så bra golf fra de aller fleste. I enkelte klasser så var det enkelte som taklet det dårlige været bedre og la et bra grunnlag til runde 2.

Open

8stk stilte til start i denne klassen. Etter runde 1 var det Sindre Skippervik(-3) og Bent Ole Davidsen(0) som taklet best regnværet. Ledelsen holdt helt inn for Sindre da både han og Bent Ole spilte på helt lik score på -1. Sindre slo også til med eagle på hull #4 i runde 2. Sistemann på pallen i Open var Kjell Elias Kristoffersen som spilte over to runder en score på +7.

Det letteste hullet for denne klassen var hull #4 som spilte 0.4 under par.
Det vanskeligste hullet for denne klassen var hull #7 som spilte 1,1 over par.

Master

7stk stilte til start i denne klassen. Etter runde 1 var det Sverre Amlie som spilte best(+10). Tett bak han var Svein Ådnanes og Ali Øzel som lå et kast bak Sverre.
Etter en veldig stabil og god runde 2 av Ali endte han med å stikke av med seieren. Sverre kom på andreplass og Svein tok den siste pallplassen.

Det letteste hullet i denne klassen var hull #8 som spilte på par.
Det vanskeligste hullet i denne klassen var hull #7 som spilte 1,6 over par.

Junior

Kun 2stk stilte i denne klassen. Her spilte Sebastian Ådnanes to gode runder på +9 og +10 og stakk dermed av med seieren. Jon Lindanger spilte to runder på +11 og +14.

Rekreasjon

11stk stilte til start i denne klassen. Her var det Kenneth Nilsen(+5) og Mihkel Wällik(+6) som spilte best under regnværet i runde 1. Kenneth økte denne ledelsen til 3 kast og stakk dermed av seieren i rekreasjon. Henrik Salvesen fikk den siste pallplassen.

Det letteste hullet i denne klassen var hull #2 som spilte på par.

Novice

7stk stilte til start i denne klassen. Nicholas Charalambous spilte en bra første runde og ledet med 8 kast ned til Ole Andre Vik, Thomas Vedøy og Ørjan Fjellkårstad. Nicholas økte denne ledelsen i runde 2 og vant med 12 kast ned til Ole Andre. Thomas fikk den siste pallplassen.

Statistikk totalt:

Totalt ble det 134 birdier i løpet av rundene.
Open = 57stk
Master = 13stk
Rekreasjon = 41stk
Novice = 16stk
Junior = 7stk

Letteste hull: #4 som spilte 0.1 over par.
Vanskeligste hull: #7 som spilte 1.7 over par.
Flest birdier: #4 med 20stk
Minst/Ingen birdier: #7 og #10 hadde ingen birdier.
Flest par: #2 som hadde 41 par.
Minst par: #7 med 11 par.

Blikshavn

35stk stilte til start under denne turneringen. Detter var tidenes første PDGA-sanksjonert turnering på denne banen. Litt vind under runde 2, men ellers perfekt diskgolf-vær. Dette vises igjen på resultatet også.

Open

8stk stilte i denne klassen under denne turneringen. Her viste Sindre frem sitt repertoar og spilte inn til ny banerekord på hele -15. Dette klarte han selv om han hadde 2 bogyer. Nærmest etter runde 1 var Joachim Riisdal på -11, men det var Kjell Elias Kristoffersen og Håkon Kristoffersen som stakk av med pallplassene. Totalt spilte Sindre over to runder en score på -26.

Enkleste hullet i denne klassen var hull #9 som spile 0.8 under par.
Vanskeligste hullet i denne klassen var hull #3 og #6 som spilte 0.4 over par.

Master

8stk stilte til start i denne klassen. Her var det Ali som startet med en -5 runde. Morten Lindanger kom sterkt tilbake i runde to og det så en liten stund til at det ble playoff. Dessverre for Morten så avsluttet Ali sterkere og stakk av med seieren. Nils Erik Kraft stakk av med den siste pallplassen.

Det letteste hullet i denne klassen var #2 som spilte 0.2 under par.
Det vanskeligste hullet i denne klassen var #6 som spilte 1 over par.

Junior

Som under turneringen i Kopervik så var det kun Sebastian Ådnanes og Jon Lindanger som stilte. Sebastian spilte to veldig bra runder på -8 og vant dermed i dag også.

Rekreasjon

10stk stilte til start i denne turneringen. I runde 1 så fikk Kenneth Nilsen ace på hull #15. Dette gav han en ledelse på et kast til Kjell Roar Vik og Kristian Lindanger. I løpet av runde 2 så gikk Kjell Roar forbi og vant med 3 kast ned til Kenneth. Rune Lindanger fikk den siste pallplassen.

Det enkleste hullet i denne klassen var #9 som som spilte 0.4 under par.
Det vanskeligste hullet i denne klassen var #3 som spilte 0.9 over par.

Novice

7stk stilte til dagens turnering. Etter runde 1 så var det Thomas Vedøy og Øyvind Hetleflåt som ledet etter runde 1 med en -2 runde. Nicholas Charalambous startet runde 2 et kast bak dem. Til slutt vant Nicholas med 2 kast ned til Thomas. Øyvind fikk den siste pallplassen.

Det letteste hullet i denne klassen var #11 og #18 som spilte 0.2 under par.
Det vanskeligste hullet var #6 som spilte 1.1 over par.