Oppsummering Karmøy-Cup #2

I perfekt diskgolfvær stilte 51 diskgolfere til start. Ved hjelp fra både Bergensområdet i nord og Sandnesområdet i så fikk vi i dag deltagerrekord på en av cupene våre. Tidligere rekord var i fjor da vi hadde rundt 35 som stilte.

Open

12stk stilte til start i denne klassen. Etter runde 1 så var det kun 3 kast som skilte førsteplass og fjerdeplass. Alt i alt en veldig jevn runde i denne klassen. Runde 2 stakk Yngve Mæland av fra resten av feltet og vant 4 kast over Eskel Bårdsen. Joachim Riisdal stakk av med den siste pallplassen.

Vanskeligste hull i denne klassen var hull #7 som spilte 1 over par.
Letteste hull i denne klassen var hull #8 som spilte 0.2 under par.

Totalt sto denne klassen for 69 birdier og 239 par.

Master

5stk stilte til start i denne klassen. Kenneth Myhre hadde en ledelse på 3 kast etter første runde og så seg aldri tilbake. Han vant med 11 kast ned til Mark Anthony Soddano. Morten Lindanger var to kast bak Soddano og tok den siste pallplassen.

Vanskeligste hull i denne klassen var hull #7 som spilte 1.6 over par.
Letteste hull i denne klassen var hull #2 som spilte 0.1 under par.

Totalt sto denne klassen for 25 birdier og 78 par.

Dame

Her var det kun Marthe Iversen fra Sandnes som stilte til start.

Rekreasjon

15stk stilte til start i denne klassen. Her var det Marcus Ånonsen som hadde en ledelse på et kast etter runde 1. Halvor Hansen gikk forbi Ånonsen i løpet av runde 2 og vant klassen med 3 kast. Morten Vaage var 3 kast bak Ånonsen og tok den siste pallplassen.

Vanskeligste hull i denne klassen var #7 som spilte 1.2 over par.
Letteste hull i denne klassen var #2 som spilte på par.

Totalt sto denne klassen for 59 birdier og 262 par.

Novice

18stk stilte til start i denne klassen. Etter runde 1 så var det kun 3 kast som skilte første- og tredjeplassen. Det var også de 3 som stakk av med pallplassene, men litt stokket om på. Ole Andre Vik vant med 2 kast ned til Benjamin Espevik. Sebastian Anderssen stakk av med den siste pallplassen.

Vanskeligste hull i denne klassen var #7 som spilte 2 over par.
Letteste hull i denne klassen var #2 som spilte 0.3 over par.

Totalt sto denne klassen for 24 birdier og 237 par.

Statistikk

Vanskeligste hull under dagens turnering var hull #7 som spilte 1.5 over par.
Letteste hull under dagens turnering var hull #2 & #4 som spilte 0.1 over par.

Totalt var det 177 birdie og 833 par.
Totalt var det også 826 bogeyer eller verre.

Sammenlagt

Etter planen så skal vi spille 4 runder under årets Karmøy-Cup. 3 av disse vil være tellende. Dette betyr at det er mulig å misse en turnering og fortsatt være med i kampen om sammenlagttittelen. Om en deltar på alle 4 vil den dårligste runden strykes.

For å vinne sammenlagttittelen MÅ en være medlem av Karmøy Diskgolfklubb. En må også representere klubben under årets sesong.

Vi ser at august blir en travel måned for oss her på Karmøy. Vi arrangerer VKT Kopervik & VKT Blikshavn 07-08.august og Karmøy Open 21-22.agust.
Neste runde av Karmøy Cup blir da i helgen mellom VKT og Norgescup(15.08). Dette betyr at om en deltar på begge VKTene og Norgescup + Karmøy Cup vil en få fire PDGA-sanksjonerte turneringer i løpet av august.
Vi har også blitt enige om at alle Karmøy-Cupene vil foregå på samme layout gjennom hele sesongen.