Oppsummering Vestkysttouren Kopervik & Blikshavn

Tre måneder etter turneringene egentlig skulle spilles så var det endelig vår tur å arrangere Vestkysttouren. Denne gangen hadde vi i tillegg en helt ny bane å vise frem.

Sponsorer

Først og fremst må vi takke våre sponsorer.

DGshop har vært med og sponset premier som går uten om pengepremier. Her fikk vi en god del flotte disker og ikke minst 2stk Prodigy BP-1 V3 som ble gitt ut til vinnerne av junior(Kopervik) og Novice(Blikshavn).
DGshop har det aller meste en trenger innen diskgolf. De distribuerer Prodigy her i Norge.

Coop Extra Kopervik har vært med og sponset frukt til begge turneringene. Sentralt plassert midt i Kopervik og her får en alt en trenger innen matvare + litt ekstra.

VKT Kopervik

Første turnering denne helgen foregikk på banen i Kopervik. Første runde gikk i en del regn, men heldigvis gav dette seg i pausen og runde to var det opphold. 88stk stilte til start i denne turneringen.

Open

21 stk stilte til start i Open og det var Sindre Skippervik (Karmøy) som taklet det dårlige været i runde en best. Han var den eneste spilleren som spilte en runde på under par (-6). Det gav han en komfortabel ledelse på 8 kast. Den ledelsen bare økte gjennom runde to og han vant med hele 13 kast. Andreplassen gikk til Håkon Kristoffersen (Karmøy). Tre kast bak Håkon kom Nikolai Rokkones Vølstad (Sandnes) og Eivind Wengaard (Stormkast).

Letteste hullet i denne klassen var hull #4 som spilte 0.4 under par.
Vanskeligste hullet i denne klassen var hull #7 som spilte 1.1 over par.
Totalt stod denne klassen for 134 birdier. Dette tilsvarer rundt 62% av alle birdiene denne dagen.

Dame

4 stk stilte til start i denne klassen. Etter runde 1 var det Virgi Sokk (Sandnes) som hadde en komfortabel ledelse. Denne ledelsen økte gjennom runde 2 og hun vant til slutt med 14 kast. På andreplass kom Ida Emilie Nesse(Flaktveit) og Lene Mikalsen(Flaktveit) tok den siste pallplassen.

Letteste hullet i denne klassen var hull #18 som spilte 0,6 over par.
Vanskeligste hullet i denne klassen var hull #7 som spilte 2,1 over par.

Master

11 stk stilte til start i denne klassen. En jevn batalje i denne klassen. Etter runde 1 låg det 8stk innenfor 6 kast. Remi Kvalvik(Sandnes) stakk til slutt av med seieren i denne klassen. Han hadde to kast ned til Svein Ådnanes(Karmøy). Atle Lundegaard og Kenneth Myhre stakk av med den siste pallplassen.

Letteste hullet i denne klassen var hull #4 som spilte 0,1 under par.
Vanskeligste hullet i denne klassen var hull #7 som spilte 1,4 over par.
Totalt sto denne klassen for 34 birdier og en ace(Remi Kvalvik, #5).

Junior

7 stk stilte til start i denne klassen. Her var det Sebastian Ådnanes(Karmøy) som taklet det dårlige været best under runde 1. Han hadde en ledelse på 8 kast ned til nestemann. Den ledelsen økte han med to kast og vant komfortabelt fremfor Eskel Bårdsen (Karmøy).
Tobias Hjorteland Schjølberg (Sandnes) stakk av med den siste pallplassen.

Letteste hullet i denne klassen var hull 1 som spilte 0,1 under par.
Vanskeligste hullet i denne klassen var hull #7 som spilte 1,6 over par.
Totalt sto denne klassen for 23 birdier.

Rekreasjon

29 stk stilte til start i denne klassen. En fryktelig jevn klasse. Som til slutt ble avgjort helt i slutten av runde 2. Til slutt var det Mikael Hansen (Stormkast) som stakk av med seieren. Andreplassen som kom et kast bak Mikael var Kristoffer Messmer (Sandnes). Tredjeplassen var tredelt mellom Kim Wide (Flaktveit) og Kjell Roar Vik (Karmøy).

Letteste hullet i denne klassen var hull #4 som spilte på par. Vanskeligste hullet var hull #7 som spilte 1,3 over par.
Totalt sto denne klassen for 129 birdier.

Novice

15 stk stilte til start i denne klassen. En forholdsvis jevn klasse. En veldig god runde 2 av Erlend Nino Morlandstø (Vindkast) sikret han til slutt seiren. På delt andreplass finner vi Andreas Sætre (Vindkast) og Vegard Meling Nesse (Vindkast).

Letteste hull i denne klassen var hull #8 som spilte 0,2 over par. Vanskeligste hullet var hull #7 som spilte 2,1 over par.
Totalt sto denne klassen for 28 birdier.

VKT Blikshavn

I perfekt vær stilte det 90stk til start under helgens andre turnering. Dette var første gangen det arrangeres en større turnering på denne banen. En birdiefest uten like under denne turneringen med 1011 birdier totalt over to runder og 4stk ace.

Open

Også idag stilte 21 stk stilte til start i Open. Etter runde 1 var det Eivind Wengaard (Stormkast) og Espen Bernhardsen (Sandnes) som hadde delt førsteplass. Eivind fortsatte det bra spillet i runde 2 og vant med 2 kast ned til Magnus Moseng (Karmøy). Et kast bak han igjen kom Sindre Skippervik (Karmøy).

Letteste hullet i denne klassen var hull #7 som spilte 0.5 under par.
Vanskeligste hullet i denne klassen var hull #6 som spilte 0,5 over par.
Totalt stod denne klassen for 322 birdier.

Dame

5 stk stilte til start i denne klassen. Etter runde 1 var det Ida Emilie Nesse (Flaktveit) som hadde en komfortabel ledelse. Denne ledelsen beholdt hun gjennom runde 2 og vant med 12 kast. På andreplass kom Ida Virgi Sokk (Sandnes) og Marita Vea (Karmøy) tok den siste pallplassen.

Letteste hullet i denne klassen var hull #2 som spilte 0,2 under par.
Vanskeligste hullet i denne klassen var hull #6 som spilte 1,7 over par.

Master

12 stk stilte til start i denne klassen. En fryktelig god runde av Terje Rørmark (Stormkast) så han til toppen av klassen etter runde 1. Han beholdt denne ledelsen gjennom runde 2 og vant til slutt med 2 kast. Remi Kvalvik (Sandnes) kom inn to kast bak Terje og sikret seg andreplassen. Den siste pallplassen var tredelt mellom Even Jørgensen (Sandnes) og Trond Mjøs (Flaktveit)

Letteste hullet i denne klassen var hull #15 som spilte 0,5 under par.
Vanskeligste hullet i denne klassen var hull #6 som spilte 0,7 over par.
Totalt sto denne klassen for 134 birdier.

Junior

7 stk stilte til start i denne klassen. Etter runde 1 var det Sebastian Ådnanes (Karmøy) og Eskel Bårdsen (Karmøy) som hadde skilt seg ut fra resten. Sebastian hadde et kast på Eskel etter runden. Under runde 2 vekslet det litt før avgjørelsen kom på hull 13. Her gikk Eskel OB fra tee og dermed kunne Sebastian bare legge seg opp for par. Josef Ranneberg (Flaktveit) stakk av med den siste pallplassen.

Letteste hullet i denne klassen var hull #12 som spilte 0,6 under par.
Vanskeligste hullet i denne klassen var hull #6 som spilte 0,3 over par.
Totalt sto denne klassen for 90 birdier.

Rekreasjon

26 stk stilte til start i denne klassen. Også idag var denne klassen jevn gjennom begge rundene. Til slutt var det Kim Wide (Flaktveit) som stakk av med seieren. Han hadde et kast ned til Cristian Del Rio (Flaktveit). Siste pallplassen gikk til Jon E. Liseth (Flaktveit). Altså tredobbelt Flaktveit Frisbeegolf.

Letteste hullet i denne klassen var hull #15 som spilte 0,4 under par. Vanskeligste hullet var hull #6 som spilte 0,7 over par.
Totalt sto denne klassen for 302 birdier.

Novice

19 stk stilte til start i denne klassen. Også idag var dette en jevn klasse. Etter runde 1 var det Erlend Nino Morlandstø (Vindkast) som hadde en liten ledelse. Til slutt var det klubbkamerat Vegard Meling Nesse som stakk av med seieren i denne klassen. Nicholas Charlambous (Karmøy) kom på andreplass og Christian Iversen (Karmøy) tok den siste pallplassen

Letteste hull i denne klassen var hull #9 som spilte 0,4 under par. Vanskeligste hullet var hull #6 som spilte 0,9 over par.
Totalt sto denne klassen for 140 birdier.

Vi takker for i år og håper at vi snakkes igjen i 2022.