Klubbmesterskap 2021 – Spenning til siste hull

For rett over en uke siden var det på tide å kåre årets klubbmester. Fjorårets klubbmester stilte til start og hadde som mål om å ta med seg pokalen over Boknafjorden igjen, men de lokale spillerne hadde som mål å stikke kjepper i hjulene til Magnus (Moseng).

Blikshavn

Runde 1 foregikk på Blikshavn. Værgudene var på vårt lag i forhold til regnet, men vi hadde en ganske ufin vind å korrigere etter. Etter runden så var det fjorårets klubbmester som taklet forholdene bra med en -7 runde. To kast bak Magnus var det hele 5stk som delte den foreløpige andreplassen.
Et av høydepunktene for runden var Henrik Salvesen sitt første kast for dagen. Han startet på hull 5 og AviarX3’en gikk rett i kurven.

Letteste hullet på Blikshavn var hull #15 som spilte 0.4 under par. Vanskeligste hull #3 som spilte 1 over par.

Liarlund

Runde 2 foregikk på Gull layout i Liarlund. Vinden hadde roet seg ned og vi fikk glimt av solen gjennom runden. Lenge så det ut som Magnus skulle beholde pokalen og tittelen et år til, men tre double bogeyer på rad ødela for Magnus som endte opp med en delt tredjeplass med David Vea og Joachim Riisdal.
Morten Vaage fra chase-card gikk inn +1 runde og dette gav han en foreløpig førsteplass. Kun en person kunne ødelegge for Morten og dette var Svein Ådnanes. På hull #22 hadde Morten og Svein samme score og de fleste av tilskuerne regnet med et play-off.
En litt lang putt for birdie endte opp desverre opp med bogey for Svein. Årets klubbmester ble dermed Morten Vaage.

Liarlund’s letteste hull var hull #4 som spilte 0.3 under par. Vanskeligste hullet var som normalt hull #7 som spilte 1.6 over par.

Vi alle var for fokuserte under rundene og det ble dermed ikke tatt noen bilder fra rundene.

Avslutning

En liten time etter at klubbmesterskapet var ferdig så var vi en god gjeng som samlet oss på Danielsen Ungdomsskole. Her fikk vi besøk av Macron som hadde med seg kolleksjonen i forskjellige størrelser slik at en kunne få prøve kolleksjonen.
Etter hvert ble det servert pizza samtidig som vi så runde 3 av Norgescupen.

Offisiell premieutdeling av årets klubbmester var det neste på programmet.
Pokalene for årets Karmøy-Cup ble også delt ut. Vinnerne av årets cup var: Joachim Riisdal (Open), Morten Lindanger (Master), Halvor Hansen (Rekreasjon) og Ole Andre Vik (Novice). Vi hadde også en puttekonkurranse ute på skoleplassen. Denne var det Ali som vant.

Årets klubbmester: Morten Vaage
Årets Karmøy-Cup vinnere: Ole Andre Vik – Joachim Riisdal – Halvor Hansen. Ikke tilstede: Morten Lindanger