Oppsummering VKT Kopervik & Blikshavn

Årets første VKT presentert av Aceshop ble spilt 18-19/6. Med nytt format med deling av feltene ble både Liarlund og Blikshavn (kun lørdag) brukt.
MPO og MP40 spilte i Liarlund på lørdag og FPO, MA3, MA4 og MJ18 spilte på Blikshavn på lørdag og i Liarlund på søndagen.
Grunnet dobbeltbooking av Blikshavn ble søndagens turnering avlyst.

Vi må rette en takk til Coop Extra Kopervik som hadde fersk frukt til de som spilte i Liarlund.

Lørdagen bød på fint spillevær og opp imot en vindstille runde. De aller fleste av oss ønsket nok en liten bris da det ble en god del mygg/knott under runden.Søndagen bød på et grusomt regnvær, men heldigvis ble været bedre i løpet av dagen.

Vi tar selvkritikk for at det var skralt med bilder fra helgen. Vi har heldigvis bilde av alle pallene. Vi i KDGK er veldig glad i gjenbruk og kjører derfor bilder fra gamle runder.

MPO & MP40 – Kun lørdag i Liarlund

42 stk stilte til start i Liarlund. 13stk i MP40 og 29 i MPO.
Etter runde 1 var det fryktelig jevnt i begge klassene. I begge klassene så var det kun 4 kast fra 1.plass til 6.plass.

I MPO hadde Yngve Mæland en et kast ledelse ned til Sindre Skippervik etter runde 1. Denne ledelsen økte Yngve og vant til slutt MPO med seks kast til Sindre. Den siste pallplassen gikk til Erlend Johnsen og Endre Wangsholm.

MPOI MP40 spilte Ali özel en +2 runde i runde 1. Dette gav han en foreløpig 2.plass. Han klarte også å spille akkurat det samme i runde 2 og vant MP40 med to kast ned til Ola Magnus Laugland. Et kast bak Ola Magnus kom Kenneth Enoksen. Han kapret da den siste pallplassen.

MP40

FPO, MA3, MA4 & MJ18

Blikshavn

55stk stilte til start på Blikshavn. Hele 11 stk i FPO og MJ18. I MA3 stilte det 9stk og i MA4 så stilte det 24stk.

I FPO var det junioren fra Flaktveit Ida Emilie Nesse som stakk av i runde 1. Ledelsen den økte igjennom runde 2 og vant komfortabelt. Virgi Sokk stakk av med andreplassen og Yngvild Sudmann stakk av med den siste pallplassen. Kun et kast bak Virgi.I MA3 spilte Rune Skattkjær inn en -5 runde og hadde 5 kast ned til nestemann. Han økte ledelsen med 4 kast og vant til slutt med 8 kast ned til Stian Langaas. Tore Olsen stakk av med den siste pallplassen kun 2 kast bak Stian.

I MA4 var det en tredelt 1.plass etter første runde. Christer Johansen Teigland, Andreas Løyning og Ole Andre Vik spilte alle en -3 runde.
Christer spilte en tilsvarende score i runde 2 og vant tilslutt med 3 kast ned til Ole Andre. Det ble en tredelt 3.plass til Nicolai Græsdal, Jarle Vierdal Johansen og Andreas Løyning.

MJ18 sto for de beste scorene på Blikshavn. Eskel Bårdsen var den eneste som kom på tosifret minus med sin -10 runde. Han hadde da 5 kast ned til nestemann. Eskel fortsatte det gode spillet i runde 2 og spilte inn til en -9 runde. 7 kast bak Eskel kom Josef Rannestad. Et kast bak Josef kom Nicolai Hagen.

Kopervik

Litt mindre som stilte til søndagens runde med 48 deltagere.
Et begredelig spillevær gjorde runde 1 til en lang affære. Om de slet med mygg/knott på lørdagen i Liarlund så var nok søndagen enda verre.

I FPO var det Virgi Sokk som hadde en 4 kast ledelse etter runde 1. Den ledelsen økte hun i løpet av runde 2 og vant til slutt komfortabelt. Yngvild Sudmann kom på andreplass og et kast bak Yngvild kom Hege Nilsen.

I MA3 var det Ole Herman Lønning som kom inn med best score i runde 1. Ledelsen beholdt Ole Herman gjennom runde 2 og vant til slutt med 6 kast til Erik Sellevold Bleika. 3 kast bak Erik kom Nicholas Rytilathi.

I MA4 var det jevnt etter runde 1. 5 kast skilte 1.plass og 7.plass. Med et bedre vær i runde 2 så spilte Andreas Løyning inn en -4 runde. Han vant da klassen komfortabelt. Sigbjørn Slettebø tok andreplassen og Christian Iversen stakk av med tredjeplassen.I MJ18 var det Josef Rannestad (+1), Nicolai Hagen (+2) og Tobias Schjølberg (+2) som taklet det dårlige været best. Vi må ned til 7.plass og en +7 runde for Sebastian Ådnanes. Vi går ned til Sebastian fordi han gikk ut i runde 2 å spilte ny banerekord (Gull Layout) på -10. Den forrige banerekorden har Sindre Skippervik hatt siden april. Denne runden førte til at Sebastian klatret hele veien til topps og vant tilslutt med 9 kast ned til Josef. Det ble en todelt tredjeplass til Tobias Schjølberg og Nicolai Hagen.