Høsten 2022

Vi nærmer oss høst og vi tenkte det kan være greit å informere hva som skjer fremover.

Turneringer (både med og uten sanksjonering):

 • 28.08 – Trilogy-Challenge på Blikshavn. Denne turneringen er fullbooket og Blikshavn blir stengt så lenge turneringen foregår.
 • 3-4.09 – VKT Sandnes & Ølberg
 • 11.09 – Karmøy Cup #4 – Skulle ha vært tidligere, men pga større turneringer har cupen i august utgått.
 • 25-26.09 – VKT Preikestolen – Avslutning på årets VKT-sesong
 • 22.10 – Årets klubbmesterskap. Her gjør vi som i 2021 og spiller en runde på Blikshavn og en runde i Liarlund. Etterpå samles vi en plass for pizza og en offisiell avslutning på sesongen. Her selges også disker som ikke har blitt hentet i lost-disk.

Ukesgolf:

Vi fortsetter med 2 ukesgolfer i uken så lenge vi kan. Etterhvert må vi nok flytte litt på starttidspunktet.
Når det blir for mørkt så avsluttes årets ukesgolf og vi kjører Skogsgolf frem til våren.

Dugnad (9- & 22-hullsbanen)

Her må vi se når vi får tid. Forhåpentligvis så får vi gjort alt dette før klubbmesterskapet. All informasjon angående en dugnad vil legges ut på Facebook.

 • 9-hullsbanen – Her leies det flisekutter og legge flis på våte områder. Her skal også døde trær fjernes.

22-hullsbanen:

 • Hull 4 – Her skal det settes opp en vegg slik at en ikke kan lenger gå rett frem. Her brukes treverket som ligger rundt teepaden til hull 2 & 4.
 • Hull 9 – Her skal kurven flyttes. Hullet endres ikke mye, men kurven flyttes en liten meter mot teepaden, men blir forhøyet da den skal festes i en høy stubbe.
 • Hull 14 – Her skal teepaden flyttes ned til høyre for første lyktestolpe. Dette må gjøres i forbindelse med en ukesgolf da vi trenger flere til å være med og bære.
 • Hull 15 – Bruke grensagen på venstre side.
 • Hull 18 – Se på muligheten for 2 kurvplasseringer. Nåværende plassering er veldig bløtt.

Oppsummering VKT Kopervik & Blikshavn

Årets første VKT presentert av Aceshop ble spilt 18-19/6. Med nytt format med deling av feltene ble både Liarlund og Blikshavn (kun lørdag) brukt.
MPO og MP40 spilte i Liarlund på lørdag og FPO, MA3, MA4 og MJ18 spilte på Blikshavn på lørdag og i Liarlund på søndagen.
Grunnet dobbeltbooking av Blikshavn ble søndagens turnering avlyst.

Vi må rette en takk til Coop Extra Kopervik som hadde fersk frukt til de som spilte i Liarlund.

Lørdagen bød på fint spillevær og opp imot en vindstille runde. De aller fleste av oss ønsket nok en liten bris da det ble en god del mygg/knott under runden.Søndagen bød på et grusomt regnvær, men heldigvis ble været bedre i løpet av dagen.

Vi tar selvkritikk for at det var skralt med bilder fra helgen. Vi har heldigvis bilde av alle pallene. Vi i KDGK er veldig glad i gjenbruk og kjører derfor bilder fra gamle runder.

MPO & MP40 – Kun lørdag i Liarlund

42 stk stilte til start i Liarlund. 13stk i MP40 og 29 i MPO.
Etter runde 1 var det fryktelig jevnt i begge klassene. I begge klassene så var det kun 4 kast fra 1.plass til 6.plass.

I MPO hadde Yngve Mæland en et kast ledelse ned til Sindre Skippervik etter runde 1. Denne ledelsen økte Yngve og vant til slutt MPO med seks kast til Sindre. Den siste pallplassen gikk til Erlend Johnsen og Endre Wangsholm.

MPOI MP40 spilte Ali özel en +2 runde i runde 1. Dette gav han en foreløpig 2.plass. Han klarte også å spille akkurat det samme i runde 2 og vant MP40 med to kast ned til Ola Magnus Laugland. Et kast bak Ola Magnus kom Kenneth Enoksen. Han kapret da den siste pallplassen.

MP40

FPO, MA3, MA4 & MJ18

Blikshavn

55stk stilte til start på Blikshavn. Hele 11 stk i FPO og MJ18. I MA3 stilte det 9stk og i MA4 så stilte det 24stk.

I FPO var det junioren fra Flaktveit Ida Emilie Nesse som stakk av i runde 1. Ledelsen den økte igjennom runde 2 og vant komfortabelt. Virgi Sokk stakk av med andreplassen og Yngvild Sudmann stakk av med den siste pallplassen. Kun et kast bak Virgi.I MA3 spilte Rune Skattkjær inn en -5 runde og hadde 5 kast ned til nestemann. Han økte ledelsen med 4 kast og vant til slutt med 8 kast ned til Stian Langaas. Tore Olsen stakk av med den siste pallplassen kun 2 kast bak Stian.

I MA4 var det en tredelt 1.plass etter første runde. Christer Johansen Teigland, Andreas Løyning og Ole Andre Vik spilte alle en -3 runde.
Christer spilte en tilsvarende score i runde 2 og vant tilslutt med 3 kast ned til Ole Andre. Det ble en tredelt 3.plass til Nicolai Græsdal, Jarle Vierdal Johansen og Andreas Løyning.

MJ18 sto for de beste scorene på Blikshavn. Eskel Bårdsen var den eneste som kom på tosifret minus med sin -10 runde. Han hadde da 5 kast ned til nestemann. Eskel fortsatte det gode spillet i runde 2 og spilte inn til en -9 runde. 7 kast bak Eskel kom Josef Rannestad. Et kast bak Josef kom Nicolai Hagen.

Kopervik

Litt mindre som stilte til søndagens runde med 48 deltagere.
Et begredelig spillevær gjorde runde 1 til en lang affære. Om de slet med mygg/knott på lørdagen i Liarlund så var nok søndagen enda verre.

I FPO var det Virgi Sokk som hadde en 4 kast ledelse etter runde 1. Den ledelsen økte hun i løpet av runde 2 og vant til slutt komfortabelt. Yngvild Sudmann kom på andreplass og et kast bak Yngvild kom Hege Nilsen.

I MA3 var det Ole Herman Lønning som kom inn med best score i runde 1. Ledelsen beholdt Ole Herman gjennom runde 2 og vant til slutt med 6 kast til Erik Sellevold Bleika. 3 kast bak Erik kom Nicholas Rytilathi.

I MA4 var det jevnt etter runde 1. 5 kast skilte 1.plass og 7.plass. Med et bedre vær i runde 2 så spilte Andreas Løyning inn en -4 runde. Han vant da klassen komfortabelt. Sigbjørn Slettebø tok andreplassen og Christian Iversen stakk av med tredjeplassen.I MJ18 var det Josef Rannestad (+1), Nicolai Hagen (+2) og Tobias Schjølberg (+2) som taklet det dårlige været best. Vi må ned til 7.plass og en +7 runde for Sebastian Ådnanes. Vi går ned til Sebastian fordi han gikk ut i runde 2 å spilte ny banerekord (Gull Layout) på -10. Den forrige banerekorden har Sindre Skippervik hatt siden april. Denne runden førte til at Sebastian klatret hele veien til topps og vant tilslutt med 9 kast ned til Josef. Det ble en todelt tredjeplass til Tobias Schjølberg og Nicolai Hagen.

Oppsummering Karmøy-Cup #1 – En kjempedag i skogen.

Årets første Karmøy-Cup gikk av stabelen 2.påskedag. Litt vind, men ellers kjempevær og for noen årets første runder uten en vindjakke. Med 33stk som stilte til start så var dette en god start foran årets Karmøy-Cup sesong.Når sesongen er over så er det vinneren sammenlagt som får vår eksklusive vandrepokal. Halvparten av rundene teller opp mot cupen. Vi er litt usikre på hvor mange runder det blir under årets sesong, men vi planlegger å kjøre en cup hver måned. Disse vil aldri krasje med NC, NM, VKT eller andre større turneringer. Om vi planlegger en helg og det er meldt mye regn så flyttes den. Hele poenget med cupene er at det skal være gøy, men samtidig med spenning.

Som i fjor vil alle Karmøy-Cupene PDGA-sanksjoneres.

Open

17stk stilte til start i denne klassen. Her var Sindre Skippervik i sin egen klasse og vant med 8 kast ned til Magnus Moseng. Kjell Elias Kristoffersen sikret seg den siste pallplassen.
Totalt var det 108 birdier i denne klassen. Hull #19 var det eneste hullet som det ikke var birdie på. Hull #4 og #11 hadde flest birdier med 16.
Vanskeligste hullet i denne klassen var hull #7 som spilte 1,1 over par.
Letteste hullet i denne klasssen var hull #4 som spilte 0,4 under par.

Master

Kun 3stk stilte til start under dagens cup. Her var det Ali Øzel som stakk av med seieren. Svein Ådnanes tok andreplassen og Fredrik Jackson tok den siste pallplassen.
Totalt var det 7 birdier under dagens cup fra denne klassen.
Det vanskeligste hullet i denne klassen var hull #7, #12, #15 og #16 som alle spilte 1 over par.
Letteste hullet i denne klassen var hull #4 som spilte 0,2 under par.

Rekreasjon

11stk stilte til start under dagens cup i denne klassen. Her ledet Nicholas Rytilahti ledet etter runde 1 og beholdt denne ledelsen gjennom runde 2. Thomas Vedøy kom på andreplass. Det ble en delt tredjeplass mellom Morten Gjerde og Ole Andre Vik.
Totalt var det 26 birdier fra denne klassen under dagens runde.
Det vanskeligste hullet i denne klassen var hull #7 som spilte 1,5 over par.
Det letteste i denne klassen var hull #4 som spilte 0,1 over par.

Nybegynner

Kun 2stk stilte til start under dagens runde. Til slutt var det Erling Andre Hervik som til slutt fullførte.

Total statistikk

Letteste hull: #4 som spilte 0,1 under par.
Vanskeligste hull: #7 som spilte 1,3 over par.
Flest birdier: #4 som hadde 22 birdier.
Flest par: #10 og #13 som hadde 40 par.
Flest bogyer(+1): #12 og #15 som hadde 31 bogeyer.

Oppsummering Ukesgolf 2022 – Runde #2

24stk stilte til tirsdagens ukesgolf. Vi ser nye navn nesten hver uke og håper at dette gir mersmak og at en vil fortsette å være med.

Vi gjenbruker bilder fra tidligere runder da ingen av de som normalt tar bilder deltok.

Mest sannsynlig så går vi over på en annen layout neste tirsdag. Vi inkluderer da hull #11-#14.

Open

5stk stilte til start i denne klassen. Her var Kjell Elias Kristoffersen som stakk av med seieren. Han vant med 4 kast ned til Henrik Salvesen og Morten Vaage som tok en delt andreplass.
Letteste hullet i denne klassen var hull #4 som spilte 0,4 under par.
Vanskeligste hullet i denne klassen var hull #7 som spilte 1,4 over par.

Master

4stk stilte til start i denne klassen. Her var det Morten Lindanger som skilte seg ut og vant med 6 kast ned til Harald Strømmen.
Sverre Amlie tok den siste pallplassen.
Letteste hullet i denne klassen var hull #1 som spilte 0,2 under par.
Tre hull var akkurat like vanskelig med 1,4 over par. Disse tre var #5, #7 og #19

Nybegynner

4stk stilte til start i denne klassen. Her kom også alle på pallen. Tomas Birkeland vant og Erling Andre Hervik kom på andreplass.
Nils Edvardsen og Øystein Austevik delte den siste pallplassen.
Letteste hullet i denne klassen var hull #6 som spilte 0,3 over par.
Vanskeligste hullet var hull #5 og #7 som spilte 2,5 over par.

Rekreasjon

11stk stilte til start i denne klassen. Her var det kun 3 kast som skilte 1-6 plassen. Til slutt var det Pål Bjørhovde og Sebastian Ådnanes som tok en delt førsteplass. Christian Iversen og Andreas Moses Øygarden tok en delt tredjeplass.
Letteste hullet i denne klassen var hull #17 som spilte 0,4 under par.
Vanskeligste hullet i denne klassen var hull #5 som spilte 1,7 over par.

Total statistikk

Letteste hull: Hull #17 som spilte 0,1 over par.
Vanskeligste hull: Hull 7 som spilte 1,8 over par.
Flest par: Hull #2 & #8 som hadde 14 par.
Flest bogyer (enkel): Hull #15 som hadde 15 bogyer.

Bli kjent med styret 2022 – Et par nye fjes

Som nevnt tidligere så har David Vea og Eskel Bårdsen takket av og Arne Aarhus og Thomas Vedøy har kommet inn.

Litt omrokeringer innad og vi har dette styret:

Vi ønsker at alle skal bli litt kjent med medlemmene av styret. Vi har derfor svart på et par spørsmål.

Navn: Joachim Riisdal – Styreleder
Bosted: Kopervik
Favorittbane: Sukkevann
Favorittdisk: Discmania D-line P2
Målet for 2022: Slå Vea (David og Moseng (Magnus)
Favorittøyeblikk fra diskgolfen: NC Sukkevann 2021. Nydelig vær, flott arrangement, kjekke folk, godkjent eget spill og særdeles spennende å følge avslutningen til lead card.
Er ukesgolf skummelt å delta på? NEI
Hvorfor ikke? Ukesgolf er kun skummelt hvis en forventer en må spille Liarlund på +5 for å delta. Har hørt mange som sier de må bli bedre før de melder seg på. Det er naturligvis bare tull, jo flere jo bedre!

Navn: Ole Andre Vik – Nestleder
Bosted: Vedavågen
Favorittbane: Krokhol Disc Golf Course
Favorittdisk: Prodigy – Spectrum 750 A3
Målet for 2022: Vinne Skitpreik-Cup 2022
Favorittøyeblikk fra diskgolfen: Første ace på Blikshavn – Hull 11
Er ukesgolf skummelt å delta på? NEI
Hvorfor ikke? Alle er inkluderende og vennlige. Vi alle sammen har samme interesse og kommer med tips angående disker, type kast om dette er ønskelig.

Navn: Sverre Amlie
Bosted: Kopervik
Favorittbane: Liarlund
Favorittdisk: Latitude 64 Jade
Målet for 2022: Å spille mest mulig
Favorittøyeblikk fra diskgolfen: Å delta på dugnad, alltid like kjekt
Er uke sgolf skummelt å delta på? NEI
Hvorfor ikke? Ukesgolf er litt skummelt helt til du blir med og oppdager at det er kjempekjekt. En lurer ofte på hvorfor en ikke ble med for lenge siden.

Navn: Svein Ådnanes – Styremedlem
Bosted: Kopervik
Favorittbane: Sandnes DiscGolf Park
Favorittdisk: Kastaplast Grym
Målet for 2022: Bidra til å utvikle det gode miljøet vi har i klubben og selvsagt holde et øye med banene våre. Jeg satser på å holde metrix-ratingen på noenlunde samme nivå som i fjor og fortsatt øke PDGA-ratingen. Jeg tenker å spille VKT og de turneringene jeg kan i distriktet. Jeg har også et mål å reise runde med Sebastian slik at han får spille flest mulig NCer i 2022!
Favorittøyeblikk fra diskgolfen: Tja, sinnsykt kult å se da James Conrad hadde tidenes throw in i VM og hvordan folk «tar helt av». Et viktig øyeblikk for sporten vår tror jeg.
Er ukesgolf skummelt å delta på? Nei
Hvorfor ikke? Ukesgolf er et flott lavterskel tilbud til alle som vil ut å treffe nye og gamle venner på banene våre. Jeg gleder meg hver gang å komme meg ut i fin natur og tørste konkurranseinstinktet. På ukesgolfene er det masse trivelige folk å slå av en prat med. Dette gjør at man kjapt får en klubbfølelse.

Navn: Ole Herman Lønning – Styremedlem
Bosted: Haugesund
Favorittbane: Krokhol
Favorittdisk: Westside Discs Maiden
Målet for 2022: Målet med 2022 sesongen er å nyte hver runde og ha fokus på å spille smartere.
Favorittøyeblikk fra diskgolfen: Første birdie på «Kanalen» i Liarlund – Throw in fr 30m
Er ukesgolf skummelt å delta på? Nei, ikke skummelt i det hele tatt.
Hvorfor ikke? Kjekke folk og det er null stress å gjøre det bra.

Navn: Arne Aarhus
Bosted: Haugesund
Favorittbane: Liarlund eller Dragvoll DGA
Favorittdisk: Prodigy 400G Pa4
Målet for 2022: Forbedre putting og få litt bedre kontroll på forehanden.
Favorittøyeblikk fra diskgolfen: Da vi satte opp korgene på den nye banen i Trondheim, men kommer sikkert nye favorittøyeblikk i 2022!
Er ukesgolf skummelt å delta på? Sikkert litt, men alle er velkomne uansett ferdighetsnivå. Og går det dårlig så er det bare å prøve igjen neste uke.

Navn: Thomas Vedøy – Styremedlem
Bosted: Vormedal
Favorittbane: Øverås Diskgolfbane
Favorittdisk: Latitude 64 – Bolt
Målet for 2022: Delta på mest mulig og få en stabil utvikling
Favorittøyeblikk fra diskgolfen: PCS Sula Open og delta på min første store turnering
Er ukesgolf skummelt å delta på? NEI
Hvorfor ikke? Har nok med at jeg er en utadvendt type som liker godt og møte nye hyggelige folk.

Oppsummering Ukesgolf 2022 – Runde #1

26stk stilte til sesongens første ukesgolf. Det som møtte de som deltok var en forholdsvis kraftig og ISKALD vind som satte en del ut av spill. Grønn layout ble spilt og vi ser at denne må spilles en eller to ganger til før vi beveger oss over på Gull/Blå.

Open

10stk stilte til start. Det ble en todelt førsteplass mellom Bent Ole Davidsen og Joachim Riisdal. Det ble også en todelt tredjeplass mellom Espen Knarvik og Kjell Elias Kristoffersen.
Enkleste hullet i denne klassen var hull 6 som spilte 0,2 under par
Vanskeligste hullet i denne klassen var hull 3 som spilte 1,2 over par.

Master

4stk stilte til start i denne klassen. Her var det Morten Lindanger og Svein Ådnanes som stilte til start. Ali Özel stakk av med tredjeplassen.
Enkleste hullet i denne klassen var hull 4 som spilte 1,2 under par.
Vanskeligste hullet var hull 5 som spilte 2 over par.

Nybegynner

4stk stilte også til start i denne klassen. Her var det Morten Gjerde som stakk av med førsteplassen. Thomas Fjellby og Tomas Birkelund stakk av med de to siste pallplassene.
Letteste hullet i denne klassen var hull 1 som spilte 0,5 over par.
Vanskeligste hullet i denne klassen var hull 5 som spilte 2,8 over par.

Rekreasjon

8stk stilte til start i denne klassen. Her var det 2stk som skilte seg ut med et par gode runder. Andreas Moses spilte en +4 runde og stakk av med førsteplassen. Andreplassen gikk til Nicholas Rytilathi som spilte en +5 runde. Jarle Vierdal Johansen stakk av med den siste pallplassen.
Enkleste hullet i denne klassen var hull 1 og 6 som spilte på par.
Hull 20 spilte på 1,6 over par og var dermed det vanskeligste.

Total statistikk

Enkleste hull: 1, 4 og 18 som spilte 0,2 over par.
Vanskeligste hull: 6 som spilte 2,6 over par.
Flest par: Hull 1 som 16 par.
Flest bogeyer: 19 og 21 som har 13 bogeyer.

Lisens – Nye regler som angår alle

Vi nærmer oss sesongstart og da må det ut informasjon angående lisens for 2022.
Fra og med i år så er det kommet nye regler som våre medlemmer må følge.

De som har planen om å spille NC, NM og en pro-sertifisert tour:
Det kreves en konkurranselisens for å spille disse. Denne koster 250kr (100kr for juniorer).
Nytt i år er også et krav om PDGA-medlemskap og en må bli sertifisert av PDGA. For å bli sertifisert så må en bestå en «åpen bok» eksamen. Ved bestått eksamen så må en ut med 10$ og sertifiseringen
gjelder for 3 år. PDGA-medlemskapet er på 20$.


Alle andre medlemmer (en kan se bort fra denne om en skal ha konkurranselisens):
Fra og med i år så er det kommet et krav om at alle medlemmene våre har grunnlisens. Denne koster 100kr.
Lisens er en forsikring. Om en er uheldig på banen og trenger behandling. Dette gjelder både når en er med på arrangert aktivitet eller går en casual runde.

Vi kommer ikke til å kreve lisens for våre ukesgolfer. Hele poenget med disse er et lavterskel tilbud der alle kan delta og ofte er ikke alle medlemmer som deltar.

Vi kommer derimot til å kreve lisens på Karmøy-Cupene (grunnlisens). Dette betyr at en rett og slett må være medlem av klubben og ha løst ut lisens for å delta på disse. Besøkende fra andre klubber vil
kunne delta da vi går ut fra at de har løst ut lisens fra deres klubb.

Betaling av lisensen:
Vi endrer vår plan for betaling av lisensen. I utgangspunktet så var planen at en måtte inn på MinIdrett og deretter betale lisensen der. Denne har vi gått bort fra.

Vi forenkler dette og går for at en kan betale lisensen med å Vippse til klubben.

Betaling av medlemskap og lisens kan enkelt gjøres ilag:
Junior: 100kr (medlem) + 100kr (lisens) = 200kr
Voksen grunnlisens: 200kr (medlem) + 100kr (lisens) = 300kr
Voksen konkurranselisens: 200kr (medlem) + 250kr (lisens) = 450kr

Noen har allerede betalt for medlemskapet i år. De kan bare Vippse for grunnlisensen eller konkurranselisensen.

NB!!!!
VI MÅ HA BESKJED OM EN SKAL HA KONKURRANSELISENS. EN KAN IKKE BARE VIPPSE BELØPET OG
HÅPE AT ALT ER OK.

Årsmøte 2022

Tirsdag 1. mars arrangerte vi årets årsmøte. Etter årsmøte informerte vi planen for 2022 (ikke en del av årsmøtet).

I styret er det et par endringer en må nå forholde seg til.
David Vea og Eskel Bårdsen har takket for seg og inn har vi fått Arne Aarhus og Thomas Vedøy.

Det nye styret blir da:
Leder – Joachim Riisdal
Nestleder – Ole Andre Vik
Styremedlem – Ole Herman Lønning, Sverre Amlie, Svein Ådnanes, Arne Aarhus og Thomas Vedøy

Det kommer en egen presentasjon av årets styremedlemmer om ikke så lenge.

Vedlagt er årsmøteprotokollen for 2022

Signert-arsmoteprotokoll-2022

Sesongen 2022

Turneringssesong:
Karmøy-Cup blir arrangert en gang i måneden når sesongen er startet. Om denne PDGA-sanksjoneres så vil den KUN foregå i Liarlund.

Vestkysttouren blir arrangert også i år. Her vil det komme mer informasjon senere.

Norgescup vil ikke arrangeres i år.

Ukesgolf vil starte om ikke så lenge. Her må vi nokk spille et par uker på Blikshavn før vi forflytter oss over til Liarlund. Vi ser at en er avhengig av fint vær for å kunne spille i Liarlund på ettermiddagen.

Diverse:
Utstyrsbod: Vi har en søknad inne hos kommunen for å etablere en utstyrsbod nede ved parkeringsplassen. Forhåpentligvis vil vi få svar på denne i nær framtid. Kommunen er i utgangspunktet postitivt til boden.

Ungdomsarbeid: Vi vil i løpet av våren starte opp trening/ukesgolf som er tilrettelagt for de yngre. Her vil det komme vesentlig mer informasjon senere.

Klubbmesterskap 2021 – Spenning til siste hull

For rett over en uke siden var det på tide å kåre årets klubbmester. Fjorårets klubbmester stilte til start og hadde som mål om å ta med seg pokalen over Boknafjorden igjen, men de lokale spillerne hadde som mål å stikke kjepper i hjulene til Magnus (Moseng).

Blikshavn

Runde 1 foregikk på Blikshavn. Værgudene var på vårt lag i forhold til regnet, men vi hadde en ganske ufin vind å korrigere etter. Etter runden så var det fjorårets klubbmester som taklet forholdene bra med en -7 runde. To kast bak Magnus var det hele 5stk som delte den foreløpige andreplassen.
Et av høydepunktene for runden var Henrik Salvesen sitt første kast for dagen. Han startet på hull 5 og AviarX3’en gikk rett i kurven.

Letteste hullet på Blikshavn var hull #15 som spilte 0.4 under par. Vanskeligste hull #3 som spilte 1 over par.

Liarlund

Runde 2 foregikk på Gull layout i Liarlund. Vinden hadde roet seg ned og vi fikk glimt av solen gjennom runden. Lenge så det ut som Magnus skulle beholde pokalen og tittelen et år til, men tre double bogeyer på rad ødela for Magnus som endte opp med en delt tredjeplass med David Vea og Joachim Riisdal.
Morten Vaage fra chase-card gikk inn +1 runde og dette gav han en foreløpig førsteplass. Kun en person kunne ødelegge for Morten og dette var Svein Ådnanes. På hull #22 hadde Morten og Svein samme score og de fleste av tilskuerne regnet med et play-off.
En litt lang putt for birdie endte opp desverre opp med bogey for Svein. Årets klubbmester ble dermed Morten Vaage.

Liarlund’s letteste hull var hull #4 som spilte 0.3 under par. Vanskeligste hullet var som normalt hull #7 som spilte 1.6 over par.

Vi alle var for fokuserte under rundene og det ble dermed ikke tatt noen bilder fra rundene.

Avslutning

En liten time etter at klubbmesterskapet var ferdig så var vi en god gjeng som samlet oss på Danielsen Ungdomsskole. Her fikk vi besøk av Macron som hadde med seg kolleksjonen i forskjellige størrelser slik at en kunne få prøve kolleksjonen.
Etter hvert ble det servert pizza samtidig som vi så runde 3 av Norgescupen.

Offisiell premieutdeling av årets klubbmester var det neste på programmet.
Pokalene for årets Karmøy-Cup ble også delt ut. Vinnerne av årets cup var: Joachim Riisdal (Open), Morten Lindanger (Master), Halvor Hansen (Rekreasjon) og Ole Andre Vik (Novice). Vi hadde også en puttekonkurranse ute på skoleplassen. Denne var det Ali som vant.

Årets klubbmester: Morten Vaage
Årets Karmøy-Cup vinnere: Ole Andre Vik – Joachim Riisdal – Halvor Hansen. Ikke tilstede: Morten Lindanger